6907796409 6934011357 Βυζαντίου Στέφανου 40, Αθήνα m.a.interiorconstruct@gmail.com
 

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ
M&A Interior Construct | Κατασκευές με Γυψοσανίδες Αθήνα Κέντρο


Η γυψοσανίδα είναι ένα από τα καλύτερα υλικά για τη διαμόρφωση των εσωτερικών χώρων σε κατοικίες ή σε επαγγελματικούς χώρους. Χρησιμοποιείτε συχνά για ανακαινίσεις και κατασκευές γιατί προσφέρει σημαντικά οφέλη με μικρό κόστος. 

Η επιχείρησή μας “M&A Interior Construct” η οποία βρίσκεται στην Αττική και πιό συγκεκριμένα στην Αθήνα, διαθέτοντας χρόνια πείρα στο χώρο μπορεί να σας προτείνει μοναδικές, κομψές και λειτουργικές λύσεις για κατασκευές με γυψοσανίδες. Προτάσεις που μπορούν να καλύψουν επιτυχώς κάθε γούστο και διακοσμητική απαίτηση σας.

Παρακολουθώντας διαρκώς της εξελίξεις στο χώρο της διακόσμησης, μπορούμε να σας προτείνουμε μοντέρνες και φρέσκες ιδέες που θα αναδείξουν και θα ξεχωρίσουν την οικία ή τον επαγγελματικό σας χώρο. Περίτεχνες και πρωτότυπες κατασκευές γυψοσανίδας αλλά και ξεχωριστές γύψινες διακοσμήσεις.
 
 
 
 
 
ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ

Οι κατασκευές γυψοσανίδας που σας προσφέρουμε, πληρούν υψηλές προδιαγραφές και δίνουν λύσεις στις πιο απαιτητικές προσδοκίες.

 

 
  Οροφές - Ψευδοροφές
  Χωρίσματα γυψοσανίδας
  Επένδυση τζακιού με γυψοσανίδα
  Κρυφός φωτισμός με γυψοσανίδα
  Καμάρες με γυψοσανίδα
  Ράφια από γυψοσανίδα
  Ειδικές κατασκευές γυψοσανίδας
  Γύψινες Διακοσμήσεις
 
Με σύμμαχό μας την χρόνια πείρα μας στον χώρο, μπορούμε να σας προσφέρουμε ολοκληρωμένες λύσεις στις πιο ανταγωνιστικές τιμές. Βασική αρχή της επιχείρησής μας είναι η ποιότητα, η εγγύηση του τελικού αποτελέσματος απέναντι και στον πιο απαιτητικό πελάτη και η παράδοση του έργου στον προκαθορισμένο χρόνο.
 
 
 
ΣΤΟΧΟΣ ΜΑΣ
είναι να προσφέρουμε στους πελάτες μας ολοκληρωμένες λύσει, έτσι ώστε το τελικό
αποτέλεσμα να είναι τεχνικά άρτιο και οικονομικό.
 
 
 
ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΜΑΣ
 
 
 
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

για να έρθουμε στο χώρο σας, να τον μελετήσουμε, να ακούσουμε τις ανάγκες σας και να σας δώσουμε την ιδανική προσφορά. Εξυπηρετούμε στο κέντρο της Αθήνας και όλη την Αττική.